Mirësevini në Agjensinë Little Stars

Organizojmë Festa dhe Evente të ndryshme për fëmijët tuaj. Tek ne do të gjeni animatorë, tullumbace shumëngjyrëshe dhe forma nga më të bukurat. Kërcim në grup për fëmijë dhe të rritur, lojra nga më argëtueset për të vegjëlit. Eja festo me ne për një ditëlindje të paharrueshme.

Animatorë

Dekore

Foto Festës

Lojra, Kërcim

Mirësevini në Agjensinë Little Stars

Organizojmë Festa dhe Evente të ndryshme për fëmijët tuaj. Tek ne do të gjeni animatorë, tullumbace shumëngjyrëshe dhe forma nga më të bukurat. Kërcim në grup për fëmijë dhe të rritur, lojra nga më argëtueset për të vegjëlit. Eja festo me ne për një ditëlindje të paharrueshme.

Animatorë

Dekore

Foto Festës

Lojra, Kërcim

Festo Me Ne

Paketa I

null

3 Personazhe

null

1 orë e 30 min

null

Piktura në fytyrë

null

30-50 foto

null

Muzikë e bukur

null

Lojëra argëtuese

null

Skulptura me tullumbace

null

Dekor Minimalist

null

Paketa II

null

4 Personazhe

null

1 orë e 30 min

null

Piktura në fytyrë

null

30-50 foto

null

Muzikë e bukur

null

Lojëra argëtuese

null

Skulptura me tullumbace

null

Dekor Mesatar

null

Paketa III

null

5 Personazhe

null

1 orë e 30 min

null

Piktura në fytyrë

null

30-50 foto

null

Muzikë e bukur

null

Lojëra argëtuese

null

Skulptura me tullumbace

null

Dekor i Madh

null
null

Rezervo Tani Festën Tënde

NA KONTAKTONI

+355 69 263 5456