Njihuni Me Ne

ÇFARË OFROJMË

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme si :

null

Kostume popullore

null

Kërcimtare

null

Pinguini në dasmat tuaja

null

Babagjysh për ndarjen e dhuratave

null

Festa të ndryshme: 1 Qershori, Viti i Ri

null

Festa Abetare

null

Surpriza për njerëzit tuaj të zemrës

null

Dekore dhe detaje të festave

null

Ditëlindje për fëmijë dhe të rritur